Recensioner
dildos logo
recensioner-dildos

Recensioner

 

Här hittar du recensioner inskickade av oberoende användare som berättar om bra och dåliga saker med ett par olika dildos. Vi har valt ut de recensioner som fått bäst betyg för att ge dig som potentiellt köpare en större chans att bli nöjd med ditt köp. Hoppas du finner någon av nedanstående dildos intressanta.

 

Det du tycker är bra hos en dildo kanske inte uppskattas av en annan användare. Tänk därför på att först bestämma dig för vilket material du vill ha på din dildo. Nästa sak att tänka på är om du önskar en vibrerande modell eller en vanlig "död" dildo. Allt som oftast är fler egenskaper alltid förknippat med fler möjligheter. Har du en dildo med inbyggd vibrator måste du ju faktiskt inte alltid köra med motorn igång.

dildoknapp

Jolly Buttcock Dildo

 

Läcker dildo i en lagom storlek som har en färgskiftning från rött till helt transparent. Mycket dildo för pengarna.

 

Jag heter Josefine och har skickat in denna recension till sidan dildos.se för att få den publicerad som recension. Produkten köpte jag på Lastbryggan där just denna produkt fått recensioner från 9 olika personer, alla med bra betyg.

 

Här intill ser du en bild på den lilla rackaren. Den är precis lagom stor till storleken, varken stor eller liten, har inte allt för stora pungkulor som jag sett hos andra dildos. Bäst av allt, sugproppen i botten och böjbarheten! Personligen är min favoritfärg röd och det var därför jag valde just denna och inte den lila eller helt transparenta som dom också hade på hemsidan. Materialet är väldigt mjukt och faktum är att man faktiskt kan böja goa Jolly 180 grader (givetvis utan att den går av eller skadas).

 

Tittar jag på lite porrfilm innan användning behövs inget glidmedel alls, då sköter kroppen det! Jag tror man kan använda vilket glidmedel man vill till denna, läste inne på material att både silikon och vatten fungerade bra med Jelly. Leveransen av produkten skedde på en vardag då jag beställde tidig morgon och den skickades samma dag. Köpte inget glidmedel med den men fick med en liten påse med glidmedelsprov där jag hittade ett som var bra och hette "Eros"-någonting.

 

Upplevelsen vid penetration känns likvärdigt med en riktig snopp, enda skillnaden är egentligen värmen då materialet alltid är lite kyligt efter att ha legat i nattduksbordslådan. Efter några minuters användande är den dock precis som the real thing :). Jag har inget att klaga på vad gäller dildon Jolly Buttcock och jag rekommenderar dig som läser här att köpa den, priset var bara 129kr så även om jag inte hade tyckt om den hade jag inte gnällt för det.

 

dildoknapp

Blown Away Dildo

 

Realistisk och prisvärd dildo där tillverkaren haft ett sant öga för detaljer. Lite längre modell som även den har sugkopp.

 

Felicia heter jag och jag har valt att skicka in denna recension till sidan dildos.se för att få den publicerad som recension. Produkten köpte jag på Intima efter att ja blivit rekommenderad via epost att just denna var deras bästsäljare.

 

Bredvid denna text ser du en bild och du ser även hur detaljerad den är med alla små detaljer som ådror, hudveck och den perfekta färgsättningen för att illustrera en ljus mans penis. Storleken är totalt 22 cm vilket är precis den längd jag tänkt mig. Lite större men faktiskt inte mycket dyrare än de modeller som är drygt halva längden. Sköna bollar som ger mig ett bra grepp och sugkoppen som låter mig leka även i duschen, skönt! Jag vill att mina leksaker ska vara så lika riktiga människokroppen som möjligt både utseendemässigt och i känsla. Materialet är precis lagom böjbart och likvärdigt med en erigerad penis, du kan böja den mycket men inte helt om du inte vill riskera att bryta snoppen ;).

 

Jag kombinerade min dildo med ett glidmedel som jag blev rekomenderad samtidigt, det heter Liquid Silk. Det som var bra med just det glidet är att det är vattenbaserat men ändå har typ samma egenskaper som ett silikonbaserat. Jag tror man kan använda vilket glidmedel man vill till denna, läste inne på material att både silikon och vatten fungerade bra med den här dildon som jag tror är silikon till materialet? Beställde dildon (och glid) tisdag kväll, det skickades onsdag morgon och jag hämtade ut paketet på torsdagen. Snabb och smidig leverans utan något att klaga på.

 

Den penetrerande längden om 17 cm var precis lagom och jag rekomenderar dildon varmt. Ett inte alltför dyrt pris och billigt att slippa köpa batterier till den också :)